مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دروغ سرقت و منع تعقیب

باسلام من تعمیرکارم موبایلم ی تفر اومد گوشی بفروشه برای تست سیم انداختم روش چون کارتن انتقال نداشت نخریدم بهشون دادم رفت دوماه بعد شاکی اومد که گوشیم با سیم شما روشن شده منم همکاری کردم تا یادم بیاد چی شده و توصیحات دادم رفتت هفته بعد شاکی اتهام زد که گوشیشو تو نغازه من دیدم با مامور تجسس وارد مغازه شدند هیچ گوشی سرقتی نبود به اتهام سرقت برای من از دادیاری برام ابلاغیه دفاع اومد دو صفحه توصیحات اتفاقات و دفاعیه دادم و خوشبختانه به دلیل ادله کافی نداستن منع تعقیب شدم الان بخاطر دروغی که گفتن گوشیشون تو مغازه من بوده اتهام زدن با کلانتری وارد مغازه شدن ابرو من در محل کسب رفته و هیچ حکمی نشون ندادن میتونم شکایت کنم من حتی فیلم همکاری با شاکی دارم که اتهامش دروغه

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
متاسفانه خیر
چون هر چند حکم ارایه نکرده اند اما طبق دستور قضایی جهت تحقق و کشف جرم بوده است