مشاوره حقوقی رایگان - گوشی بردن در مدرسه

با سلام
آیا در صورت بردن گوشی به مدرسه و گرفته شدن آن مدرسه حق دارد گوشی را بگیرد و تا بعد امتحان های خرداد ندهد؟
آیا مدرسه با وجود آمدن والدین با مدرسه می‌توانند یاز هم گوشی را نگه دارند و به او ندهند؟
و اینکه آیا معاون می‌تواند موقعی که گوشی را گرفت دانش آموز رو مجبور کند تا رمز گوشی را بزند و گوشی را چک کند اگر نه چه مجازاتی برای او در نظر گرفته میشود

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
هر چند بردن گوشی به آموزشگاه خلاف قوانین انضباطی مدارس هست اما مدیران چنین حقی ندارند و سریعا باید گوشی رو به اولیا دانش آموز تحویل دهند
ولی دانش آموز به حراست و بازرسی آموزش و پرورش مراجعه نمایند
با آرزوی موفقیت برای شما