مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک کشاورزی

سلام
پدربزرگم سال 60زمین کشاورزی داشت که قطعه بندی ک ب دختراش داد اینجا اومد اول خیابون گرفت درصورتی خیابانی وجود نداشت ،مالکین از زمین یکدیگر به زمین خودشون میرفتن تا اینکه خیابون داد پدربزرگم حالا چند اومدن میگن خیابون 4متری رو بزرگتر کنیم زمینهای سمت راست یک وجب عقب نشینی نکردن حالا میگن مایی ک این خیابون 4متری رو دادیم دومتر عقب نشینی کنیم اونایی ک تا حالا عقب نشینی نکردن هم دومتر
ما نمیخاییم عقب نشینی کنیم میتونیم؟
ایا این حق رو داریم؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله
اگه با توافق عقب نشینی کنید که هیچ
اما اگه رضایت طرفین نداشته باشید و شهرداری یا اداره راه بنا به ضرورت بخاد تعریض انجام بده باید زمین رو به نرخ کارشناسی از مالک خریداری کنه
با آرزوی موفقیت برای شما