مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

باسلام خانمی هستم که ب مدت13سال پیش با همسرم ازدواج کردم،چندسال بعداز ازدواج با وجود یک دختر متوجه شدم ایشان داروی اعصاب مصرف می‌کردند وطبق اظهارات خودشان بخاطر وسواس واضطراب دارو میخوردند،البته چند سال سعی کردم با ایشان زندگی کنم وکمکشون کنم تا درمان بشن ،اما ایشون اخیرا حالشون خیلی بد شد و ب دکتر هم مراجعه نمی‌کنند و بنده ب تازگی متوجه شدم اسکیزوفرنی دارند!الان دودختر11و8ساله دارم میخواستم فسخ نکاح ب علت جنون بدم،نظر وکلای محترم چیه؟؟؟برای عسر وحرج هم میتونم اقدام کنم چون مدتهاست نفقه هم نمی‌دهند!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است فسخ نکاح منتفی است
میتوانید دادخواست طلاق دهید اگر آنچه در سوال آمده اثبات گردد
زیرا در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
البته موضوع نیازمند بررسی بیشتر است