مشاوره حقوقی رایگان - وسواس شدید فکری دارم میخام طلاق بگیرم

من وسواس شدید دارم یعنی ترس از دست دادن دارم میترسم براخانوادم اتفاقی بیفته هرلحظه مغزم توفکره آرامش ندارم نمیتونم به زندگی عادی فکرکنم اون قدتوفکرم که کارهای روزمره خودم روهم انجام نمیدم بیشتروقت هادوست دارم خودکشی کنم اماازاونم میترسم 6ساله ازدواج کردم نمیدونم چراولی هی ازروزاول ازش بدم میومدهمیشه ازش فرارم دوست دارم بمیره تاراحت شم بیشترمواقع توخانه مادرم وقتی میاددنبالم انگاردنیابرام تموم شده تواین 6سال راحت 5باری درخواست طلاق دادم ولی بازاون دست ازسرم برنمیداره هرکاری میکنم بره پی زندگیش ول کن من نیست حتی مهریه ونفقه هیچی ازش نمیخام اون قدرخودم داغونم فقط دوس ندارم ببینمش اون قدخودم مریضم نمیتونم به بچه فکرکنم به ی زندگی معمولی ولی نمیدونم چراطلاقم نمیده گاه گاهی دوس دارم اونوبکشم ولی بازم ازخدامیترسم چیکارکنم کمکم کنین خیلی وضعیتم بده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه میشود به روانشناس مراجعه کنید تا وضعیت ذهنی شما درمان شود اگر باز هم دیدگاهتان در مورد همسر چنین بود باید با توافق جدا شوید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام
خانم محترم به روانپزشك مراجعه فرماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع از طریق متخصصان رفع گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به مشاور خانواده مراجعه کنید اگر موفق نشدید آنگاه طرح دعوا نمائید با مشورت و همراه شدن با یک وکیل دادگستری...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خانم محترم لطفا هرچه سریعتر این مشکل را مادر و پدر و شوهرت در میان بزار و هرچه سریعتر به یک مشاور خانواده و روانشناس مراجعه کنید و پروسه درمان را پیگیری کنید.

آن آقا که گناهی نکرده ، شما دوست داشته و دارد و آمده خواستگاری شما و کلی هزینه کرده با هزاران امید و آرزو عروسی کرده، زندگی درست کرده حالا شما مرتکب قتلش بشوی.
لطفا بگو به شوهرت با من تماس بگیرد.
خدا نگهدارت باشه و خدا شما را از سر بیماری وسواس نجات دهد و به آرامش برسی
وکیل کشاورز هستم