مشاوره حقوقی رایگان - قانون تبعیت از همسر در خصوص کارمندان پیمانی دارای تعهد خاص

خانمی هستم دارای 4.5 سال سابقه پیمانی که تعهد خدمتی10 ساله استانداری لرستان دارم و همسرم نیز کارمند پیمانی دارایی استان تهران می باشد. خواهشمندم راهنمایی فرمائید که چگونه میتوانم از قانون انتقال بواسطه تبعیت از همسر استفاده نمایم. ضمناً ممنون میشوم اگر راهکار دیگری برای حل این مشکل وجود دارد بنده را راهنمایی فرمائید. از محبت شما کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

انتقال بستگی به موافقت مبدء و مقصد دارد