مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

با سلام. من با خانمم یه مغازه باز کردیم که پول پیش مغازه مبلغ 190 میلیون رو من دادم و خانمم 70میلیون بابت سرمایه و خرید جنس گذاشته الان بعد از 4ماه به دلایل مختلفی من میخوام سهم خودم از مغازه رو بردارم و حساب کنم روز اول حرفی از شراکت وجود نداشته ولی الان خانمم ادعا داره که مغازه مال خودش هست و هیچ شراکتی وجود نداره سرمایه مون هم با احتساب اجناس و لوازمی که خریدیم و سود این چند ماه حدود 300میلیون شده البته بجز پول پیش مغازه راهنمایی کنید که چطور باید هر نفر سهم خودش رو برداره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر یک می تواند دادخواست مطالبه سهم الشرکه خود را دهید تا کارشناسی و سپس محاسبه شود