مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش واحد مسکونی

با سلام ما شروع به ساخت آپارتمان و چند واحد پیش فروش کردیم اما دریک قرارداد قسمت تعیین خسارت بنگاه بجای ماهی سه میلیون روزی سه میلیون نوشته یعنی روز رو باید خط میزد و مینوشت ماه . الان خریدار که وکیل هم هست ادعای خسارت روزی سه میلیون کرده . دو قرار داد دیگه تو همون بنگاه معامله کردیم ماهی سه میلیون نوشته .الان دادگاه رای به روزی سه میلیون میده؟ یا میتونیم کاری بکنیم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
اصل بر مفاد قرارداد است و خلاف ان می بایست ثابت شود از حاضرین در زمان انعقاد قرارداد از جمله بنگاه دار، به عنوان شهود استفاده نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه اصل بر صحت قرارداد است شما باید عکس آن را اثبات نمایید که عمل ساده ای نبوده و نیازمند مدارک و مستندات اعم از شهادت شهود می باشید در غیر اینصورت تنها اقدام اثبات غیر منصفانه و عقلایی نبودن این وجه است که به طرق قانونی می توانید اقدام نمایید
از طریق سایت با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
مبلغ خسارت وجه التزام روزانه ، تأخیر در انجام تعهد قابل مطالبه است
و روزی سه میلیون میباشد مگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طرفین قرارداد برای خسارت روزانه مبلغ تعیین کنند طبق قانون دادگاه نمی تواند کمتر یا بیشتر از آن مبلغ حکم دهد.
ادعای اینکه در قرارداد بقیه خریدار ماه قید شده نیز به نظر قابل پذیرش نیست.
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.