مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباشید یه سوال من مدت پیش بایک شرکت خرید وفروش ارز دیجیتال اشنا شدم که گفتن کارشون قانونیه وبعدازثبت قراره بود ازکارت بانکی وصرافی خودم قرار بود خرید وفروش ارز دیجیتال کنن ولی من نمیدونستم اینها کلاهبردارن وازیه نفر کلاهبرداری کردن پول به حساب من واریز کردن خودشون برداشت کردن حالا طرف مقابل ازمن شاکی شده...ومن تمام پیام های کلاهبردار چه در واتساپ چه درپیام عادی دارم وتمام حرفهایی که زده... آیا امکان هس قاضی پیامک ها رو قبول کند وبدونه من بی اطلاعم ازکلاهبرداری وخودم این وسط قربونیم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
در برابر مالباخته مسئول پرداخت هستید. کلاهبرداری مبرا خواهید شد. می توانید از کلاهبردار اصلی مبلغ پرداخت شده را مطالبه نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه در خصوص مبلغ مذبور بعلت اینکه به حساب بانکی شما واریز شده است به لحاظ حقوقی مسئولیت دارید اما در خصوص بعد کیفری ماجرا که همان اقدام به شکایت شاکی خصوصی تحت عنوان کلاهبرداری از شماست باید دفاعیه تخصصی تنظیم گردد و ضمن دفاع به مدارک مذبور شما هم استناد شود
از طریق سایت با من تماس بگیرید
همچنین نیاز است که شما نیز از فرد مذبور اقدام به شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
مسئولیت کیفری نخواهید داشت
ولی شما مسئولیت حقوقی خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید از شخص کلاهبردار شماست کنید.
به هر حال در اختیار قرار دادن حساب بانکی غیر قانونی است و شما باید پاسخگو باشید.