مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات کارت ملی از دانشگاه ..

با کارت بانکی که به اسم من بود از دانشگاه ... کلاهبرداری شده من خودم تهرانم.خواستم حساب بانکی باز کنم نشد،تو ثبت اسناد کار داشتم انجام نشد،گواهینامه فقط تونستم بگیرم با این شرایط.
الان شاکی من دولته؟
باید از کجا شروع کنم رفع کنم مسدودیت رو؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.به همان بانکی که حسابتان مسدود هس مراجعه ومشخص نمایید باچه دستوری واز چه مرجعی حسابتان مسدود گردیده وسپس به همان مرجع مراجعه وپیگیری نمایید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام‌به ثبت احوال مراجعه کنید یا دادسرای محل دانشگاه که کلاهبرداری شده ببینید باچه دستوری واز چه مرجعی حسابتان مسدود گردیده وسپس به همان مرجع مراجعه وپیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از بانک یا ثبت اسناد سوال کنید از طرف کدام شعبه دادگاه دستور مسدودی حساب صادر شده و از همان شعبه دادگاه پیگیری کنید . حتما ضامن هم همراه داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به مرجع توقیف ‌کننده مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری نمایید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام به دادسرای محل دانشگاه مراجعه کنیدومشخص نمایید باچه دستوری واز چه مرجعی حسابتان مسدود گردیده وسپس به همان مرجع مراجعه وپیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور داده موضوع را پیگیری کنید.
از طریق ثبت احوال نیز می توانید موضوع را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بانک مربوطه ارگان مسدود کننده را بپرسید و سپس نسبت به رفع ان اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید سوال ابهام دارد و ابتدا به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که حساب های بانکی شما مسدود شده است بایستی از مرجعی که دستور مسدودی حساب را صادر کرده است به شکل حضوری پیگیری بفرمائید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دید از کجا مسدود شده و از همان شعبه دادگاه پیگیری کنی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

او ببنید کدام شعبه بوده است که توقیف حساب کرده است

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

از مرجعی که دستور مسدودی داده دادسرا یا دادگاه محل وقوع

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بانک مرجع مسدودی را بخواهید و سپس از شعبه مربوطه پیگیر باشید چنانچه ثنا ندارید ثبت نام نمایید