مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن شخصی که مالی رو از من برده و ادرسی ندارم ازشون

پیدا کردن شخصی که مالی رو از من برده و ادرسی ندارم ازشون. از این خانوم شکایت کردم تو شورای حل اختلاف که خوشبختانه رای دو پرونده بنفع منه منتها از ادرس قبلی نقل مکان کردن استعلام ار بانکها کردم که متاسفانه خالی بود حساباش درخواست استعلام از اموزش و پرورش کردم که اونم متاسفانه ادرسی نداشت خواستم استعلام از اداره ثبت کشور بگیرم که گفتن فقط بنامه خانوم میتونی استعلام کنی نه شوهرش با اینکه میدونم قولنامه به نام شوهرشون هست که متاسفانه از اینجا به جایی نرسیدم با توجه به اینکه شورای حل اختلاف نقطه زنی نمیکنه میخوام بدونم راهی دارم که باز از جایی استعلام کنم که ایشونو پیدا کنم