مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک و بنا احداثی مشاع

با سلام و عرض خسته نباشید
من با دو برادر خود از سال 96 تا 1400 شروع بر احداث یک بنا در زمین کشاورزی به ارث رسیده از پدرم شده در پایان سال 1400 من در حدود 10 میلیون تومان به این دو نفر بدهکار مانده ام حال من با چه شرایطی و با احتساب چه درصد سودی باید پول آنها را برگردانم آیا آنها می توانند ادعای داشتن سهم بیشتر به اندازه بدهی من داشته باشند در ضمن هیچ نوع قرارداد مشارکتی مابین ما وجود ندارد.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام .باید موضوع را با توافق حل کنید ولی بهتر است طبق شاخص بانک مرکزی ده میلیون را به ایشان بدهید.