مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

سلام واسه جریمه حمل مشروبات الکی به مبلغ 160میلیون چقدر حبس میدن؟ اولین بارم هست

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

در سئوال شما مشخص نشده که مشروبات الکی مذکور به صورت دست ساز یا ساخت داخل بوده و یا مشروبات الکلی خارجی می باشد.
در صورتی که مشروبات الکلی ساخت داخل کشور باشد به مجازات ماده 702 قانون مجازات اسلامی یعنی 3 تا 6 ماه زندان یا تا 74 ضربه شلاق محکوم می شوید
در صورتی که مشروبات الکلی ساخت خارج از کشور باشد براساس بند ت ماده 22 قانون قاچاق کالا و ارز در صورتی که ارزش کالا بیش از یک میلیارد (1.000.000.000)ریال باشد به دوسال تا پنج سال حبس و به جزای نقدی معادل هفت تا ده برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق محکوم شده و بر اساس تبصره 3 همین ماده ، آلات و ادواتی که جهت ساخت کالای ممنوع به منظور قاچاق یا تسهیل ارتکاب قاچاق کالای ممنوع مورد استفاده قرار می‌گیرد، ضبط می‌شود. مواردی که استفاده کننده مالک نبوده و مالک عامداً آن را در اختیار مرتکب قرار نداده باشد، مشمول حکم این تبصره نمی‌باشد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما نیاز به ورود وکیل دارد.ودر یک مشاوره نمی گنجد.یاالله