مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ الکترونیکی

با سلام. چهار روز پیش با مراجعه به دفتر دادگاه متوجه شدم یک ماه پیش دادنامه کیفری علیه من صادر شده، درحالیکه هیچ پیامکی برای من تا این لحظه ارسال نشده. دو روز قبل
خودم به سایت مراجعه کردم و دادنامه را مشاهده کردم. لایحه تجدیدنظرخواهی را آماده کردم که به دفتر خدمات بدم ولی امروز پیامکی برام اومد که نوشته بود پرونده به اجرای احکام کیفری ارسال شده!!!!! درحالیکه درخصوص صدور دادنامه نه کسی به من اطلاع داده بود نه اس ام اس اومده بود. ولی در سامانه ثبت کرده بودن. حالا من چکار باید بکنم؟ اعتراضم را قبول میکنند؟ آیا جلوی اجرای حکم را میتوان گرفت؟

پاسخ ها :

ارسال پرونده به اجرای احکام کیفری ابلاغ الکترونیکی