مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده به اجرای احکام کیفری

سلام برای من پیامک اومده پرونده با شماره و بایگانی به اجرا احکام کیفری ارسال شده . در صورت لزوم به حضور اطلاع میدن . من تابحال هیچ پرونده کیفری و دادگاهی و شکایت برام اارسال نشده است از چه طریقی باید پیگیری کنم . ایا اجرا کیفری بدون اطلاع قبلی میتونه باشه

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
سرشماره پیامک حتما باید به انگلیسی سامانه ابلاغ یا عدل ایران درج شده باشد، در غیر اینصورت کلاهبرداری هست.

موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود چاره جز مراجعه حضوری نیست اگر ابلاغ از سربرگ
ADLIRAN باشد