مشاوره حقوقی رایگان - مشکل شراکت پسر با پدر در شرکت سهامی خاص

من با پدرم از سال 83 شرکت تاسیس کردیم و در شهرک صنعتی مشغول شدیم آن زمان آورده پدرم 20 مسلیون بود و آورده من 5میلیون یک بار حدودسال 90 محل شرکت را فروختیم میخواستم جدا بشم با اثرار جدا نشدیم و دوباره داخل شهرک زمین گرفتیم ومشغول ساخت شدیم حدود 3 سال پیش زمانی که من مدتی جایی بودم پدرم کارگاه را قولامه کرده بود این را برای اطلاع شما ما چون داخل شهرک صنعتی هستیم دفترچه قرارداد داریم واز ما که به نام شرکت بود داخل دفترچه ها من وپدرم که حق امضا داشتیم را امضا کرده بودیمطرف خریدار از اتباع افغانی هست رفتیم محضر چون پدرم گفت چک گرفته هنوز تاریخ آن نشده من امضا کردم ولی گفتم من دفترچه قرادادها را تا پولم را نگیرم امضا نمی کنم مبلغ که با پدرم به توافق رسیده بودیم 300 میلیون بود که 200 میلیون آن بابت 20 درصد سهامم و 100 تومن هم به عنوان ثنوات و مسائل مالی که داشتیم چون من مجرد هستم نه تو این مدت حقوقی گرفته بودم نه پولی فقط این یکی 2 سال ٱخر هفته یا چند روزی مبلغ کمی برای کرایه میگرفتم الان 3 یال گذشته و پدرم به این باور رسیده که مثل ضرب والمثل دیر بشه دروغ میشه به این باور رسیده ولی تا اون جایی خودم از قانون اطلاع داشتم مشکل من و پدرم جزو کار خانوادگی نمیشه که پسر نتواند از دست پدر شکایت کند حالا به نظر شما که کامل از قانون اطلاع دارید من دستم به جایی میرسد یا خیر با سپاس سید

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله ادعای شما قابل طرح و حق و حقوق شما محفوظ هست