مشاوره حقوقی رایگان - دعوای گروهی و پرداخت دیه

سلام خسته نباشید من یه سوال داشتم میخواستم بدونم اگر چند نفر گروهی به من حمله کنن و هیکلشون چند برابر من باشه و به همین خاطر من مجبور شم به جاهای حساس مثل سر و قفسه سینه و اینجور جاهاشون حمله کنم (برای دفاع از خود) و بهشون آسیب بزنم امکانش هست اونا بتونن از من شکایت کنن و دیه بگیرن با اینکه به من تو اجتماع حمله کردن و همه هم(حدود 10-20 نفر) شاهد بودن ؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
دفاع مشروع به راحتی قابل اثبات نیست چون شرایط مفصل و خاصی داره
به احتمال قوی شما محکوم میشید