مشاوره حقوقی رایگان - مجازات و مقداد دیه

سلام، پزشک قانونی نوشته (1_خراشیدگی پشت گوش چپ .حارصه. 2_خراشیدگی گونه.حارصه. 3_جراحت لب تحتانی .دامیه .4_خراشیدگی گیجگاهی طرف چپ سر.حارصه. و ... در رابطه با پارگی رباط صلیبی قدامی ارش بمیزان 8٪ و پارگی شاخ خلفی مینیسک داخلی ارش بمیزان 4٪ که وقوع ضرب 96/7/20 بوده چقدر دیه تعلق می گیره و طرف انکار بودن در درگیری رو میکنه امکانش هست بی گناه شه؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : مقدار دیه مشخص است ، مثلاً حارصه یا دامیه 3و 4 نفر شتر دیه دارد و مقدار أرش نیز که مابه تفاوت عضو سالم و ناقص و یا سالم شده می باشد وهمچنین در وقت مراجعه به اجرای احکام و مشخص شدن مبلغ دیه وقت مقدار آن مشخص می شود البته با لحاظ نمودن اینکه در ماه های حرام بود ه دیه تلغیظ یا یک سوم زیاد از مبلغ دیه زیاد می شود .
موفق باشید