مشاوره حقوقی رایگان - آیا دختر مجرد میتواند سابقه بیمه سالهایی که تحت تکفل پدر بوده را به بیمه خود اضافه کند؟

سلام وقت بخیر
من دختر مجرد هستم که بیمه ام تا بیست و هشت سالگی تحت تکفل پدر بود (بیمه اختیاری).الان که بیمه من به صورت مستقل واریز میشود میتوانم سابقه بیمه ای که از سمت پدرم برام واریز میشده به سابقه خودم انتقال بدم؟اگر امکانش هست از چند سالگی رو میتونم انتقال بدم و کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما صرفا به خاطر بیمه درمانی تخت تکفل پدرتان بوده اید و این موارد جز سابقه محسوب نمی شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از اداره بیمه مربوطه بر اساس شرایط بیمه نامه رسیدگی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از ارگان‌مربوطه پیگیری نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به كارگزاري بيمه تامين اجتماعي مراجعه فرماييد

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
خیر
اون فقط بیمه درمانی بوده