مشاوره حقوقی رایگان - ملک (زمین) دفترچه ای

باسلام و احترام چندسال پیش یک زمین دفترچه ای را از شخصی غیر از صاحب اصلی سند با قولنامه خریداری نموده و در قولنامه نیز ذکر شده پول را نقدا پرداخت کرده ام. بعد از مدتی چند زمین قولنامه ای دیگر را نیز از آن شخص خریدم. اکنون ایشان با بهانه های واهی زمین دفترچه ای را به نامم نمیزنه و اظهار میکنه آن زمین های قولنامه ای را در ازای این زمین دفترچه ای به من داده و باید زمین دفترچه ای را به ایشان پس بدهم. این درحالیست که من هم پول زمین های قولنامه ای و هم پول آن زمین دفترچه را نقدا پرداخت و در قولنامه ها نیز ذکر شده است که پرداخت کرده ام. حال سوال اینست آیا میتوانم پولم را از ایشان پس بگیرم. یا دفترچه را میتوانم به نامم بزنم یا نه؟ غیر از الزام به تنظیم سند چکار کنم تا این زمین دفترچه ای را به نام خودم ثبت نمایم. باتشکر فراوان از زحمات و راهنمایی شما

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : اول بایستی تنفیذ مبایعه نامه زمین دفترچه ای را از دادگاه بخواهی مه با معرفی شاهد - مبایعه نامه - مدارک دیگر بتوانی بخواهید و بعد الزام به تنظیم سند و یا سایر خواسته .....
موفق باشید