مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با سلام
پدرم با اسم من از ایرانخودرو در سال 99 یک ماشین یک ساله برنده شد و پولش رو هم خودش واریز کرده بود من هیچ کار و پولی ندارم فقط سند به اسم من بود من توان خرید ماشین نداشتم بعد از دریافت خودرو پدرم به پولش نیاز داشت و ماشین رو به غریبه قانونی و ثبتی کلا فروخت بعد از فروختن ماشین من با خانومم به مشکل برخورد کردم بعد از 20 روز خانومم رفته ابطال سند شکایت کرده آیا خانومم میتواند ماشین را توقیف کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ولی اگر ثابت شود که تنها پلاک له نام شماست ان شخص میتواند با دادخواست اعتراض ثالث ان را رفع توقیف نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اگر دفاعیات موثری ارائه دهید و ثابت کنید پدرتان ثبت‌نام کرده و فروش نیز صوری نبوده معامله قابل ابطال‌ نیست.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،چنانچه فروش خودرو،قبل از اجرای مهریه بوده،معامله صوری وابطال سند منتفی است.اگر هم مهریه به اجرا گذاشته نشده،همسر شما ذینفع نیست ونمی تواند درخواست ابطال سند نماید‌

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام امکان توقیف وجود دارد ولی اینکه رای محکومیت بگیره یا خیر یک کار ماهوی و وکالتی است که ما باید وارد عمل بشیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق آنچه در سوال آمده است آری امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر سند مالکیت و پلاک به اسم خریدار انتقال پیدا کرده باشد توقیف خودرو امکان ندارد

ولی اگر پلاک خودرو ، به خریدار انتقال پیدا نکرده باشد خودرو توقیف خواهد شد
و خریدار باید دادخواست اعتراض ثالث را مطرح نماید و