مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تقسیم هزینه تعمیر جک پارکینگ

با سلام، در ساختمان 4 واحدی که یکی از واحدها دارای 2 پارکینگ میباشد آیا هزینه تعمیر جک درب پارکینگ تقسیم بر 5 میشود و فردیکه دارای 2 پارکینگ میباشد 2 برابر بقیه باید سهم بدهد؟ ساختمان دارای درب جداگانه ای جهت تردد اشخاص میباشد. درصورت پاسخ مثبت لطفا ماده قانونیش را هم اعلام مینمایید چون همسایه ما بسیار سخت گیر است. ممنون

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام در صورت توافق مطابق توافق در غیر اینصورت مطابق قانون آپارتمان نشینی