مشاوره حقوقی رایگان - حق پارک جلوی پارکینگ

سلام
پارکینگ ساختمان ما جوری هست که توش وسیله گذاشتیم و ازش استفاده عبور و مرور نمیکنیم. ولی من همیشه ماشینمو جلوی در پارکینگم تو کوچه میذارم. بعضی وقتا همسایه میاد ماشینشو میذاره جلوی در پارکینگ با این توجیه که شما از پارکینگتون استفاده نمیکنید که پس من میذارم جلوش. آیا این حقو داره که بذاره اونجا ماشینو یا من به لحاظ قانونی میتونم بگم اینجا نذار ماشینتو حتی اگه نخوایم از پارکینگ عبور و مرور داشته باشیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

کوچه محل پارک وسیله نقلیه شما نیست. هر دو خلاف قانون عمل میکنید