مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی مرد صاحبخانه با مستاجر

سلام ، صاحبخونه مردی سابقه دار با شکستن در خانه ام ورود به عنف وارد منزلم شده وتخریب و سرقت طلا و پول،و چندین بار با مزاحمت و ایجاد ضرب و جرح عمدی بدنی و جانی و ضرر و زیان های جانی و مالی و هزینه خسارت های درمانی وارد کردن ضربه و اسیب های عمدی و تکراری به بنده ک مستاجر و زن میباشم و،فاقد سرپرست میباشم، در حال حاضر با تمام شدن تاریخ یکسال قرارداد اجاره نامه منزل را باید تخلیه کنم، با توجه به اینکه هنوز صاحبخانه هیچکدام از هزینه های خسارت اسیب های بدنی و هزینه های درمانی و دیه ک با ضربات ضرب و جرح عمدی خود ب بنده وارد کرده را پرداخت نکرده، چگونه باید پیگیر قضایی شوم..
در ضمن وکیل میخوام با یسابقه کاری موفق،و با تجربه و با علم و دانش پرونده قضایی را هر چه سریعتر ثبت در مرجع قضایی شهرری پیگیری کند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قضیه اجاره شما از ضرب وجرح و دیه جداست شما در موعد تخلیه کنید اما پرونده ضرب وجرح را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید ابتدا شکایت نمایید و به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد اگر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تخلیه و ضرب و جرح دو مقوله جدا می باشد سرموعد تخلیه و نسبت به سایر موارد طرح شکایت و پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
با احدی از همکاران سایت هماهنگ شوید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر وکیل دادگستری می خواهید اختیار نمایید با پشتیبانی سایت دادراه تماس و تقاضای وکیل نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از سامانه دادراه درخواست وكيل فرماييد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت و طرح دعوی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما بابت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارايه راهکار مناسب حقوقی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم بود که در زمانی که ضرب و جرح از سوی موجر بر شما وارد آمده بود ، به پزشکی قانونی مراجعه می کردید و نامه پزشکی قانونی مبنی بر جراحات وارد شده را دریافت میکردید . تا به استناد آن ، شکوائیه با عنوان مجرمانه ضرب و جرح عمدی علیه موجر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت می رسانید . در مورد سرقت نیز بایستی علیه صاحبخانه شکایت می کردید . و در خصوص سایر جرایم نیز بایستی همین رویه را پیش میگرفتید . النهایه قرارداد اجاره شما ربطی به جرایمی که موجر سابقه دار انجام داده است ندارد و مطابق قانون ، شما بایستی سر موعد ، اقدام به تخلیه عین مستاجره کنید .