مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب مغازه فرصت طلب

سلام خسته نباشید نماز و روزه قبول باشه در شهر جدید تیتکآنلو قنادی دارم صاحب مغازه مرا بیرون کرد نتوانستم کرایه بدم حتی مو کتک زد مجبور شدم شکر سهمیه را ارزان بفروشم کرایه بدم از بخشدار کلانتری و کمک خواستم تا با صاحب صحبت کنن این کار نکردن الان موندم پا با قرض چکار کنم مجبور شدم فرار کنم خواهش میکنم به دادم برسین صاحب مغازه منو تهدید کرده نزدیک 800کیلو شیرینی را ریختم دور خواهش میکنم فرصت بگیرین ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما خودتان از موضع ضعف برخورد کردید. صاحب مغازه به هیچ عنوان حق کتک زدن نداشته شما باید بلافاصله با پلیس 110 تماس میگرفتید. تخلیه مغازه نیز فقط با حکم قضایی امکان پذیر است. در غیر اینصورت هر شخص می تواند قاضی کار خود باشد و دست به هر اقدامی بزند.