مشاوره حقوقی رایگان - سلام موتور ماشینم بعد از یک سال تعویض پلاک الان میگن دست کوبه که میخوام بفروشم چه اقدامی انجام بدم؟

باسلام من پارسال یه پارس88خریدم وفتم تعویض پلاک کردم الان که میخواهم بفروشم میگویند موتور دست کوبه درصورتی که ماشین دست من حتی یه بارم تعمییر نشده چه برسه به دست کوب من چه کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

علیه فروشنده قبلی طرح دعوی به استناد خیار عیب یا خیار تدلیس جهت فسخ معامله یا رفع مانع قانونی مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به همان مرکز تعویض پلاک قبلی مراجعه کنید و کارشناسی که تایید کرده که تعویض پلاک کنید را شناسایی و از او شکایت کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام احتمالا فروشنده دستکوب بوده اعلام اظهارنامه کنید