مشاوره حقوقی رایگان - لغو معافیت پزشکی اعصاب و روان نظام وظیفه

سلام
بنده 28 سال سن دارم و تمارض به بیماری انجام دادم و کارت معافیت اعصاب و روان گرفتم من در اون بازه زمانی نمیتونستم به هیچ وجه خانوادمو به حال خودشون بزارم و برم خدمت
کد بند معافیتم بخش 5 بند2 هستش
یک سال هست نظام وظیفه منو میبره و میاره که لغو کنه و همکاری نمیکنه و شهرستان هستم
ایا امکان این داره از مراجع قانونی مثل پزشکی قانونی استفاده کنم و گواهی سلامت بگیرم و به کمسیون ببرم و ایا این مدرک سلامت در صورت دریافت قابل ارائه در کمیسیون پزشکی هستش؟
چون هرچی گواهی از پزشک های مختلف جمع کردم و داخل کمیسیون بردم مدرک محکمی حساب نشد

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

منظور دقيق شما ابطال كارت معافيت پزشكي است؟

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص کمیسیون پزشکی نظام وظیفه ملاک عمل است .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

معافیت اعصاب و روان شرایط سنی خاصی می‌خواهد که با نوع مدرک تحصیلی مشمولان ارتباط دارد.

طبق قوانین مقرر شده افرادی که مدرک تحصیلیشان زیر دیپلم، دیپلم یا فوق‌ دیپلم است، تنها تا 30 سالگی می‌توانند معافیت خود را لغو کنند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر برای داشتن این گواهی پزشکی، افراد باید به نظام‌وظیفه عمومی شهر خود رفته و از همانجایی‌ که معافیت پزشکی خود را اخذ کرده‌اند، گواهی بهبودی دریافت کنند و در صورت تأیید شورای ‌عالی پزشکی وظیفه عمومی استان مبنی‌ بر بهبود کامل بیماری و نداشتن سایر بیماری‌ها، پرونده در سازمان وظیفه عمومی ناجا بررسی می‌شود و طی تأیید نهایی کارت معافیت پزشکی آنها ابطال و برای اعزام به خدمت سربازی آماده می‌شوند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما بابت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارايه راهکار مناسب حقوقی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است که از طریق پزشک معتمد سازمان نظام وظیفه ، اقدام به اخذ گواهی سلامت اعصاب و روان کنید . تا از این طریق به خدمت اشتغال پیدا کنید تا در نتیجه کارت پایان خدمت خود را دریافت کنید .