مشاوره حقوقی رایگان - لغو معافیت پزشکی اعصاب و روان

با سلام من حین خدمت معاف از رزم بودم و با این که معاف از رزم بودم سلاح به من میدادند و به خاطر یک سری بیماری ها مجبور شدم که معافیت روان پزشکی حین خدمت بگیرم حالا میخواستم بدونم که اگر من خودم را درمان کنم میتونم مجدد درخواست لغو معافیت و ادامه خدمت داشته باشم یا خیر؟آیا راهی وجود داره.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی درخواست لغو معافیت و انجام خدمت بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً مورد موافقت قرار نمی‌گیرد اما به سازمان نظام وظیفه مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.