مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اجرت المثل

بنام خدا با سلام و عرض و ادب و احترام. بنده از کودکی تا بحال پیش پدرم مرحوم مشغول کشاورزی بودم.سال 81 ایشان فوت کرده.بعداز آن . ما وارث ماترک را بینمان نتواستیم تقسیم کنیم از دادگاه محترم درخواست تقسیم ماترک کردیم و دادگاه بعد از بررسی که غیرقابل تقسیم میباشد و کلیه دارای آن مرحوم بفرش برسد. و تماماً دارای قولنامه دستی هست و تا زمان اتمام نگهداری میکنم و نمیتوانم بدون تکلف رها کنم .سوال:بنده ایست که اجرت المثل باید پرداخت کنم یا نه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی ایحال شما در این مدت از ملک موصوف استفاده کرده اید . و بایستی از این منظر ، مبالغی پرداخت شود مگر این که خلاف این موضوع توافق شود .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت استفاده اجرت المثل تعلق میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق آنچه در سوال آمده است آری

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر بدون رضایت دیگر وراث اموال تحت تصرف شما است ، از زمان فوت می بایست اجرت المثل ایام تصرف را طبق حکم دادگاه پرداخت نمایید .تشخیص با دادگاه رسیدگی کننده می باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر استفاده کرده باشید در صورت مطالبه اجرت المثل ایام تصرف دادگاه طبق نظر کارشناس حکم به پرداخت اجرت المثل خواهد داد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت استفاده اجرت المثل تعلق میگیرد

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر زمین در تصرف شما بوده است نسبت به سهم دیگران مسول هستید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

آنچه از اظهارات شما به نظر می‌رسد بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این اوصاف بله باید با کارشناسی میزان ان مشخص شود تا پرداخت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما بابت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارايه راهکار مناسب حقوقی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که از زمین مشاع آن را تصرف کرده اید و کسب درآمد می‌نمایید می‌بایست اجرت المثل را بپردازید