مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه ملک مبایعه نامه ای

ملکی را در تاریخ 1398/2/8بصورت رهن به مدت یکسال به همراه کد رهگیری به مستاجر سپردم. به ایشون بعد از گذشت 6ماه اطلاع دادم که سر تاریخ معین ملک را میخواهم. اما ایشون گفتن تا خونه فراهم نکنم تخلیه نمیکنم. باتوجه به اینکه ملک بنده مبایعه نامه ای هست و در بنگاه تنظیم شده. و اجاره نامه با کد رهگیری هستش. و شاهد هم امضا نکرده و با برادرم شریک هم هستم (سه دانگ سه دانگ). در زمان مقرر. درصورت عدم تخلیه چه باید بکنم. چه مدارکی برای اقدام قانونی نیاز است...
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم.

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

باسلام : باتوجه به داشتن اجاره نامه در وقت انقضای آن با مراجعه به شورای حل اختلاف و احتمالاً چنانچه پول قرض الحسنه داشته باشد . و سپردن آن به صندوق دولت دستور تخلیه در کمترین زمان می گیرید
موفق باشید