مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید. من و همسرم نزدیک 5 ماه ازدواج کردیم و الان به مشکل بر خوردیم. من با پدر و مادرم زندگی میکنم و هیچ کار و اموالی ندارم برای دادن مهریه. میخواستم راهنمایم کنید که آیا اقلامی که پشت سند ازدواج درج کردیم مثل وسایل منزل و اشپز خانه ایا جزو مهریه محسوب میشه و من اون هارو نگرفتم هنوز اگه جزو مهریه حساب میشه باید چطور پرداخت بشه در صورتی که من هیچ اموالی ندارم ایا پول وسایل رو قسطی میکنن مثل مهریه یا باید بخاطر وسایل زندان برم لطفا جواب بدید. باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اقلامی که ذکر کردید معمولا به عنوان شیر بها قید میشود. نه مهریه.
چنانچه ازدواج نکرده اید و در لیست جهیزیه عروس نوشته نشده باشد مکلف به خرید آن اقلام نیستید.