مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

سلام و خسته نباشید، پرونده ورود به عنف و ایجاد ضرب و جرح منجر به شکستگی چند نفر داریم، قرار توی شهرستان با حبس صادر شد، که با اعتراض طرفین بعد از یک سال از استان برگشت واسه مصالحه، و توی جلسه الان بعد از یک سال دوتا شاهد دروغ آوردن که قسم خوردن که طرفین موقع درگیری اصلا اونجا حضور نداشتن و جای دیگه بودن، اول این که چطور ممکنه که بعد از یک سال شاهد بیارن؟ و دوم این که آیا با نقطه زنی طرفین میشه ساعت حضورشون توی محل درگیری رو فهمید؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : شما می توانید با ارائه مدارک فیلم - نقطه زنی یا شاهد ی که در صحنه اولیه بوده که اظهار نمایند این شاهد در صحنه نبوده است و ما ویرا ندیده ایم ، یا فیلمی باشد که نشان دهید ، و یا مدارکی که نشان دهد که شاهدی که اعلام شهادت نمود در فلان روز یا ساعت در فلان جا با این مدرک‌بوده جرح بر شاهد را ثابت نمایید
موفق باشید