مشاوره حقوقی رایگان - گزارش کذب مامور جنگلبانی برای قطع درخت

جلسه اول دادگاه شرکت کردم و تقاضای مواجهه حضوری کردم.
جلسه بعد که مواجعه حضوری بود متاسفانه پدرم فوت کرد.
الان جلب صادر شده ومبلغ 17میلیون مرا محکوم کردند.
راه حل این مشکل چیه!؟
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی نیست می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید
واکر حکم قطعی باشد بعد از ابلاغ اجرائیه طرف ده روز باید مبلغ را پرداخت کنید.
اگر بعد از ده روز پرداخت کنید نیم عشر نیز اضافه می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ما سلام می‌توانیم درخواست ارسال بدهید تا به صورت اقساط بپردازید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
همیشه با یک وکیل همراه شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما باید با وکیل در جلسه شرکت می‌کردید و هماهنطور فوت پدر را به بازپرس محترم یادآوری می‌کردید برای تجدید جلسه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای حضوری و قطعی است باید رضایت شاکی را اخذ کنید یا وجه محکومیت واریز شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض باقیمانده دادخواست تجدیدنظرخواهی دهید و دفاعیات خود را مطرح کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم حضوری و قطعی شده می بایست به حکم تمکین نمایید یا تقاضای اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور تقدیم نمایید . اگر حکم غیابی است می توانید از حکم مذکور از همان شعبه واخواهی نمایید .