مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوچک

سلام. من نذر کردم اسم پسرمو علی اصغر بزارم حالا میخام تغییر بدم اول اینکه از نظر شرعی چه حکمی داره و دوم اینکه مراحل تغییر نام کوچک چجوریه؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
قاعدتا تغییر نام به نام های مذهبی مشکلی ندارد. باید به ثبت احوال مراجعه نمایید و درخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به اداره ثبت احوال درخواست تغییر نام را مطرح نمایید
و در صورت رد درخواست ، شما باید دادخواست تغییر نام در دادگاه اقامه نمایید
و باید با ارائه مستندات ، دلایل خود را بیان نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
نام انتخابی جدید چیست؟

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چون نام مذهبی است ثبت احوال قبول میکند که اسم قبلی به علی اصغر تغییر کند در غیر این صورت باید از دادگاه درخواست کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر شرعی بهتر است با مرجع تقلید خود صحبت نمایید از نظر قانونی روشی دارد که می‌توانید از طریق ثبت احوال یا دادگاه با انجام مراحل این اقدام را انجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شرعا مشکلی به نظر نمیرسد قانونا هم باید به اداره ثبت احکام مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تغییر نام فرزند به ثبت احوال مراجعه کنید.
ثبت احوال با درخواست تغییر نام های مذهبی موافقت نمی کند که به ناچار باید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه پیگیری کنید.
نتیجه دادگاه نیز قابل پیش بینی نیست.
در خصوص سوال شرعی خود می توانید از مرجع تقلید خود سوال کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ازطریق ثبت احوال یا دادگاه حسب مورد اقدام را انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از نظر شرعی در تخصص وکیل نیست اما برای تغییر نام باید به اداره ثبت احوال محل سکونت فعلی خود درخواست دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از نظر شرعی می بایست از مراجع مذهبی سوال نمایید، در خصوص تغییر نام کوچک می بایست دادخواست به دادگاه صالح تقدیم نمایید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید در صورت

عدم حصول نتیجه از ثبت احوال

برای تغییر نام علی اصغر می بایست به دادگاه عمومی مراجعه نمود و دادخواست تغییر نام را طرح کرد.

طرح دادخواست تغییر نام علی اصغر و سایر نام های مذهبی مستلزم پرداخت هزینه دادرسی مطابق با دعاوی غیر مالی است.

تصمیم گیرنده نهایی در خصوص تغییر نام علی اصغر و سایر نام های مذهبی قاضی دادگاه حقوقی است.