مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از ممنوع الخروجی

باسلام
همسر من سه سال است زندگی مشترک را ترک کرده است. در طول این سه سال سه بار الزام به تمکین ایشان را از محضر دادگاه خواسته ام که به تمکین محکوم شده اند و در مرحله اجرا ایشان تمکین نکرده اند. از دادگاه حکم ازدواج مجدد گرفته ام. ایشان مهریه خود را که 14 سکه بهار آزادی است درخواست نمودند که حکم به پرداخت آن صادر گردیده است در مرحله تجدید نظر خواهی دادخواستی به دادگاه محترم داده ام که قبلا زمینی بیش از ارزش مهریه به اسم ایشان نموده ام که در حال بررسی و در ماه های اینده وقت دادرسی دارم. آیا با توجه به اینکه حکم هنوز قطعی نشده است و از اجرای احکام هم هنوز ابلاغی به من نشده است آیا همسرم میتواند اینجانب را از طریق احرای احکام دادگاه ممنوع الخروح نماید.

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : شما از دایر اجراییه مهریه اداره ثبت اسناد ، سوال نمایید قبلاً در تهران چهارراه جهان کودک بوده وامکان تغییر مکان متصور است
موفق باشید