مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف زوجه علی رغم حکم قطعی الزام به تمکین

سلام. پس از شکایت اینجانب حکم قطعی مبنی بر الزام به تمکین همسرم صادر شده است و ادعای ایشان مبنی بر روانی بودن اینجانب و ضرب و شتم از طرف دادگاه رد شده است. حال با طرح همان اظهارات دادخواست طلاق یکطرفه بدلیل عسر و حرج داده است! چرا دادگاه طرح دعوی وی را پذیرفته است؟ آیا درخواست طلاق ایشان بدلیل محکومیت در پرونده الزام به تمکین از طرف دادگاه رد خواهد شد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شما فقط حق اعتراض به رای دارید