مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات ساختمانی

بنده یک سال که واحدی را خریداری کردم اما فروشنده و سازنده به تعهدات عمل نکردند و آب و برق و گاز وصل نکرده و الان سه روز هست که آب و برق و گاز قطعه. ما شکایت کردیم و مهلت دادگاه برای ماه آذر می باشد. چه کار کنیم تا اون روز دادگاه برق و گاز و آب ما قطع نشه؟ چون سازنده اصلا اهمیت نمیده. تازه کنار دست ما یک کار جدید شروع کرده و در حال سخته. واقعا ما چه کار کنیم؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

باسلام : چنانچه وضعیت مالی شما خوب است ، با اخذ تامین دلیل از شورای حل اختلاف و داشتن هزینه جاری برای وصل گاز و برق و گاز و آب را پرداخت نمود وبعداً مطالبه نمود ، چون رای هم بدهید با اعتراض و قطعی نیست .
راه بعدی مراجعه به دادگاه و ریس و مدیر دفتر را در جریان گذاشته و وقت را نزدیک نمود صمناً سوال نمایید که چنانچه هزینه را پرداخت نماییم .
موفق باشید