مشاوره حقوقی رایگان - بازپرداخت چک 8ساله

با سلام ودرود
بنده اسفندسال 93چکی به مبلغ 25میلیون بابت تسویه حساب از شریکم دریافت کردم این چک به هیچ عنوان پاس نشد وپس از شکایت وعدم حضور طرف حساب وغیب شدن ایشان شکایت بی نتیجه ماند.تا اینکه سال 400مراجعه کرد ودلایلی را مطرح نمود بعدهم قول داد سال 1402 با سودش پرداخت خواهد کرد حال سوال من اینه که محاسبه اصل وسود پول چگونه انجام میشود ومبلغ نهایی چقدر باید باشد که هم عادلانه باشد هم ضررو زیان بنده جبران شود؟ باسپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چک اگر ظرف پنج سال مطالبه نشود مشمول مرور زمان می شود و خسارت تاخیر نادیه تعلق نمی گیرد و دارند صرفا می تواند اصل مبلغ چک را به عنوان سند عادی مطالبه کند و خسارت تاخیر نیز از تاریخ دادخواست محاسبه می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر دارنده به تکالیف قانونی خویش عمل کرده باشد
خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصل مبلغ و خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه و پرداخت خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه و پرداخت خواهد شد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تهیه جهیزیه طبق قانون با زوج است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه مبلغ را به روز کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما دادخواست مطالبه وجه با احتساب خسارت تاخیر تادیه لغایت اجرای حکم را می دهید دادگاه آن را محاسبه می کند و آن شخص مکلف به پرداخت است