مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام، همسرم سال97 طلاق غیابی گرفته است و گفته که من از سال 93 تا اخره 96 نفقه ی او و دو فرزندم را نداده ام و حکم جلب مرا گرفته در صورتی که من نفقه رو پرداخت کردم و حتی واریزی بحسابش داشتم. دادگاه 15میلیون نفقه برای من بریده و با اعسارش موافقت نکردند. اثاثیه من هم نزد زوجه میباشد، ایا میتوانم فاکتوره طلاهایی که قبل و روزه عقد برای زوجه خریداری کردم که حدوده 50میلیون ارزش دارد را بعنوان اموالم معرفی کنم؟ یکسری از اثاثیه ام فاکتور ندارد انها را چجوری پس بگیرم. خواهشمندم راهنمایی کنید، من وکیل گرفتم ولی هیچ کاری برایم نکرد فقط گفت نمیشود.

پاسخ ها :

یک وکیل

هدایا و طلاهایی که خریداری کرده و درآن تصرف شده قابل استرداد نیست