مشاوره حقوقی رایگان - تعاونی مسکن

سلام.‌ چندی پیش ما از تعاونی مسکنی که تعهدات خود را انجام نداده و با تصمیمات مجمعی که ارزش قانونی نداشت، سهم ما را سه دانگ محاسبه کرده، شکایت کرده بودیم و خوشبختانه دادگاه رای به تحویل یک باب منزل به ما دادند و با حکم اجراییات تحویل گرفتیم. در دادگاه بدوی، چون تعاونی متعهد بود که این واحد را سال 89 تحویل دهد و پرداختی ما تا آن سال تا سقف 80% بوده، (الباقی و حتی بیشتر تا سال 91 پرداخت شده) و تعاونی بعد از 7 سال واحد را تحویل داده، دادگاه رای به پرداخت مابقی مبلغی که تعاونی در نتیجه ی دیرکرد در ساخت متحمل شده بود، ندادند.
حال آنکه تعاونی از ما شکایت کرده و خواهان پرداخت مابقی مبلغ ساخت تا سال 96 می باشد. با توجه به اینکه ما قرارداد امضا شده ی تعاونی را با مبلغ اولیه و موعد تحویل در سال 89 در دست داشتیم و به دادگاه بدوی تحویل دادیم، آیا امکان پیروزی خواهان در این دادگاه وجود دارد؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام دعاوی فی مابین تعاونی مسکن و اعضای آن مطابق ماده 57 قانون بخش تعاونی اقتصادجمهوری اسلامی ایران در صلاحیت اتاق تعاون یا حسب مورد اتحادیه تعاونی شهرستان مربوطه می باشد، فلذا در صورت عضویت در تعاونی مذکور جهت مطالبه حقوق خود به مراجع مذکور مراجعه نمایید.
در صورت عدم عضویت در تعاونی بر اساس قرارداد منعقده، به شرط حل اختلاف دقت نمایید که چه مرجعی را برای حل اختلاف تعیین نموده است.
در صورت عدم وجود شرط داوری، جهت مطالبه خسارت دعوای مطالبه خسارت قراردادی اقامه نمایید.

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

بستگی به قرارداد فیمابین دارد .