مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قضایی

سلام ..... یک بار یک ابلاغیه برای من اومده که شکوایه شما با کد رهگیری ..... به کلانتری ...... بصورت الکترونیکی ارسال شد که همون دستور قضایی بود و من پرینت گرفتم و دادم به افسر تشکیل پرونده تا همراه با مدارک موجود در پرونده ارسال کنه به دادسرا و دَه روز منتظر موندم تا از دادسرا ابلاغیه بیاد ولی دوباره اس ام اس اومده که شکوایه شما با کد رهگیری ..... به کلانتری ...... بصورت الکترونیکی ارسال شد!!!! من فکر میکنم افسر تشکیل پرونده یادش رفته بوده پرونده رو ارسال کنه به دادسرا ولی به من میگه پرونده رو بصورت سیستمی فرستاده دادسرا و الان دادسرا درخواست پرونده فیزیکی کرده که فردا ارسال میکنم ...... میخواستم ببینم موضوع چیه؟؟؟ حرف اون افسر درست بوده یا نه ؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما خودتان مدارک را ببرید تا کارتان عقب نیفتد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

فرقی نمیکنه سیستمی باشد یا فیزیکی در خال حاضر پرونده سیستمی صرفا در شهر تهران انجام و رسیدگی می‌شود در کلانتری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید