مشاوره حقوقی رایگان - رد مال و حکم حبس

باسلام برادر بنده بخاطر کلاهبرداری زندانه و در حالی که ادعای شاکیان و مقدار کلاهبرداری 150 میلیون هست دادگاه زده 270 میلیون در حالی که هیچ کجای پرونده چنین ادعایی از سمت شاکی وجود نداره الانم حکمشو قطعی دادن میخواستم بدونم چطور میتونم حقیقت مبلغ رو ثابت بکنم و ایا قبل از رد مال میتونیم براش پابند یا ازادی مشروط بگیریم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که رای دادگاه که حاوی استنادات و استدلالات مقام رسیدگی کننده است ، مورد بررسی قرار گیرد که به چه علت قاضی رسیدگی کننده پرونده ، چنین حکمی را صادر کرده است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم قطعی شده است براذرتان می تواند از طریق دیوان عالی کشور اعاده دادرسی نماید ، در خصوص پابند تشخیص مراجع رسیدگی کننده ملاک عمل است ، آزدادی مشروط در حال حاضر خیر ، توجه داشته باشید مطابق ماده 62 قانون مجازات اسلامی پابند به جرایم درجه 5 تا 8 تعلق می گیرد جرم کلاهبرداری مجازات درجه 4 است ،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
برای استفاده از پابند الکترونیکی شما باید خود را به زندان معرفی نمایید و به دادیار ناظر زندان درخواست بدهید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای دادگاه قطعی باشد طبق رأی دادگاه باید عمل بشه.
برای پابند از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید خطاب به قاضی ناظر زندان درخواست داد