مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار رضایت تنظیم شده در کلانتری

با سلام خسته نباشید در جریان یک تصادف قرار گرفتم که مقصر بودم باتوجه به اینکه بیمه و تمام مدارکم کامل بود فردی که اسیب دیده بود رو به بیمه معرفی کردم و تمام کاری های اداری و قانونی رو طی کردم بعد از مدتی این شخص در کلانتری حضور پیدا میکند و رضایت خود رو نسبت به من میدهد که صراحتا رضایت بی قید و شرط و مختومه شدن پرونده رو اعلام میکند بعد از این ماجرا من برای گرفتن حکم ترخیص خودرو به شعبه دادیاری مراجعه میکنم که دادیار محترم متوجه غلط املایی در متن رضایت میشود و دوباره من رو به کلانتری ارجاع میدهد فردا همان روز دوباره فرد مصدوم در کلانتری حاضر میشود و رضایت بی قید و شرط و مختومه شدن پرونده دوباره اعلام میکند و من دوباره به شعبه دادیاری مراجعه کردم و پرونده کامل کردم و ماشین ترخیص کردم و برای پرونده قرار نهایی صادر شد در تاریخ 6/30 بعد گذشت 17 روز دوباره برام ابلاغیه ارسال شد مبنی بر حضور من در شعبه دادیاری برای انجام کاری و مشخصا اعلام نکرده برای چه موضوعی اگر احتمال رود دوباره شخص مصدوم از من شکایت کرده باشد باتوجه به اینکه رضایت بی قید و شرط و مختومه شده خودرو مکتوب و با امضا و اثر انگشت و یک نسخه کارت ملیش در برگه رضایت پیوست کرده و اعلام کرده باشد میتواند رضایت خودرو پس بگیرد ؟ و اگر نیمتواند لطفا خواهشا راهنمایی بفرمایید چه باید کنم؟

پاسخ ها :

احياء  حسين زاده

جناب آقای احياء حسين زاده :

اگر شرایط شکلی رعایت شده و نام و نام خانوادگی و امضا شده از حیث جنبه خصوصی مشکلی پیش نخواهد اومد ولی چون جرم جنبه عموم دارد با گذشت شاکی قرار موقوفی تعقیب صادر نمیشود بلکه باید برای شما کیفرخواست صادر شود و در دادگاه حکم صادر گردد با توجه به اینکه شما رضایت شاکی رو دارید در مجازات شما تخفیف داده میشه و با مبلغی جریمه نقدی موضوع خاتمه پیدا میکند