مشاوره حقوقی رایگان - قدمت جوی اب

با سلام بنده یک باغ خریدم که طبق اعلام فروشنده جوی اب ان از زمین بالادستی می باشد. الان که بنده خریدم مالک ملک بالادستی میگه من احتراما اب دادم و الان نمیتونید از اینجا اب ببرید. با وجود اینکه باغ بیشتر از ده سال قدمت داره و از اون جوی اب خورده. الان ما میتونیم ادعای اون جوی را داشته باشیم؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

سلام،اگر زمین از قبل سابقه حق انتفاع از جوی را داشته شما میتوانید ایشان را ملزم به دادن آب ازطریق دادگاه بنمایید.