مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام من تو تلگرام با شخصی آشنا شدم می خواستم ازش ارز دیجیتال خریداری کنم گفت مبلغش 318 هزار تومان میشه بعد از واریز وجه همون لحظه 100 تومن واریز شد به حسابم وقتی رفتم تلگرام منو بلاک کرده بود می خواستم بدونم می تونه از حسابم سو استفاده کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

با توجه به توضیحات شما، به نظر می‌رسد که شما در یک فرایند کلاهبرداری آنلاین قرار گرفته‌اید. این نوع فرایندها به عنوان کلاهبرداری ارز دیجیتال شناخته می‌شوند و متاسفانه در سال‌های اخیر در بسیاری موارد رخ داده‌اند.

احتمالاً این فرد ناشناس با ادعای خرید و فروش ارزهای دیجیتال، شما را به خرید ارز دیجیتال اغفال کرده و پس از دریافت پول شما، از شما بلاک کرده است. به نظر می‌رسد که این فرد به منظور کلاهبرداری از شما استفاده کرده است.

همانطور که می‌دانید، ارز دیجیتال به دلیل نبود سیستم ردیابی و بازگشتی، به عنوان یک وسیله‌ی پولی غیرقابل بازگشت محسوب می‌شود و به همین دلیل، احتمال استفاده این فرد از حساب شما به عنوان وسیله‌ای برای سوء استفاده و یا کلاهبرداری دیگر، وجود دارد.

در این صورت، بهتر است که با بانک خودتان تماس بگیرید و درخواست ارسال شکایت و بلاک کردن حساب خودتان را ارائه دهید. همچنین، بهتر است که در آینده، در مورد خرید و فروش ارز دیجیتال و سایر معاملات آنلاین، هویت و اعتبار فرد مقابل را به دقت بررسی کنید و از واریز وجه به حساب‌های ناشناس و ارائه اطلاعات شخصی خودتان به افراد ناشناس خودداری کنید.