مشاوره حقوقی رایگان - بی سوادی پدر

پدرم پیر دارم ساده. و به کسی اعتماد کرد تومان خانه ملک به نام او کرد وحتی اقرار نامه محضری هم داد.. قرار این بود طرف براش صند بگیرد. ولی با همه اون مدارک العان ادعا مالکیت میکند.. حتی تو محصر شاهد هم از طرف دیگر بود.. بعد برای هر زمین یه فروشنانه و هم صلح نامه از پدرم گرفت.. ایا میشه ادعاش عملی کنه..خواهشن راهنمای کنید ما روستای هستیم..

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

احتمال برد پایین است با این حال اشخاص بیسواد باید در محضر شهودی از طرف خود ببرند تا قرارداد و مطالعه و ایشان تفهیم کند به نظر به بتوان به این استناد کرد