مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه

سلام خسته نباشید در تصادفی ک چند ماه پیش داشتم مقصر بودم و طرف برای افت شکایت کرد چون ماشین به نام پدر بنده بود از او هم شکایت کرد پدرم موقع تصادف کنارم حضور نداشت در دادگاه مبلغ 62 میلیون بابت افت محکوم شدم و پدرم چون مقصر حادثه نبود رد دعوی شد حال اجراییه که امروز بدستم رسیده نام پدرم در قسمت محکوم علیه هست چیکار باید بکنیم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر مبلغ را ندارید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بزنید و به طور اقساط حداقل آن را پرداخت کنید