مشاوره حقوقی رایگان - اجاره آپارتمان

سلام و عرض ادب و تشکر خدمت وکلای گرامی. یک واحد آپارتمان را به خانواده ای رهن و اجاره داده ام. مرد خانواده که قرارداد اجاره به نام ایشان است فوت شده. تکلیف قرارداد و پول رهنی که نزد اینجانب است چه می شود؟ اگر در اتمام قرارداد بخواهند آپارتمان را تخلیه نمایند پول رهن را به چه کسی باید بدهم؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

پول رهن را باید با مشاهده انحصار وراثت به کلیه ورثه پرداخت نمایید یا به صندوق دادگستری واریز نمایید