مشاوره حقوقی رایگان - اختلافات سر قیمت

سلام و عرض ارادت
یک سوال داشتم اگر لطف کنید پاسخ بدین ممنون میشم من در پروژه گل نرگس اصفهان دنبال واحد فروشی می گشتم 1 ماه پیش یه آقایی با من تماس گرفت و اصرار اصرار که حضوری برم پیشش و صحبت کنم من رفتم و بدون اینکه از قیمت آن منطقه خبر داشته باشم این آقا 5 سهم معادل 2/5 دنگ از یک واحد را به مبلغ 2/670/000/000 تومان به من فروخت و قرار شد تا تاریخ 02/02/18 تسویه کنند چک دادم
من 3 تا خودرو 207 سقف شیشه ای پانوراما صفر داشتم و قرار بود بفروشم.اون آقا گفت من خودم میخرم و آمد به خانه ما و قولنامه فروش خودرو را نوشتیم و توافق گردید که 3 تا ماشین را به علاوه یک چک 260 میلیون تومان ببرد من به او گفتم بگذار داخل ماشین حساب ، حساب و کتاب کنم گفته نمیخواد یه چک به مبلغ 260 میلیون تومان بکش تا تسویه شود ما این کار را کردیم و امتیاز واحد را ب نام من زد و من هم ماشین ها را به نامش زدم الان ابلاغیه فرستاده که تو ماشین ها را دانه ای 800 میلیون دادی و من 780 میخواستم و 60 میلیون باید اضافه بدی در حالیکه ما در قولنامه حرفی از قیمت ماشین نزدیم و فقط نوشتیم که 3 تا ماشین و یک چک 260 میلیون تومان ببرد تا تسویه شود الان در ابلاغیه نوشته تو من را گول زدی و به خانه ات بردی و در معامله غش کردی
حالا من باید به نظر شما چیکار کنم.تشکر..‌

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به مطالعه قرارداد میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هرچه که در قرارداد ذکر شده ملاک عمل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.