مشاوره حقوقی رایگان - آیا مورد زیر مصداق غش در معامله میباشد؟

با سلام، آپارتمانی را در فروردین 1400، پیش خرید کردم که بعدها مشخص شده که قبل از معامله با بنده، مالک زمین و سازنده دچار اختلافاتی بوده اند و قرار بوده که شهریور 1400 آپارتمان تحویل و شهریور 1401 انتقال سند صورت پذیرد که آپارتمان با یکسال و نیم تاخیر، تحویل داده شده ولی اخذ پایان کار ساختمان و سند، با توجه به اختلافات و شکایات متعدد حقوقی مالک زمین از سازنده، زمانش نامشخص است و در مبایعه نامه هم مبلغ دیرکرد روزانه 400 هزار تومان قید شده، و همچنین مشخص گردیده که برای طبقه دهم ساختمان در دیوان عالی حکم تخریب صادر شده، اکنون مبلغ 450 میلیون هم در قالب دو چک ، در دست فروشنده آپارتمان که مالک زمین نیز میباشد بوده و با توجه به اینکه ایشان به تعهداتشان عمل ننموده اند، بنده هم وجه چک را پرداخت نکرده ام و اکنون تهدید به برگشت چک می کنند، سوال بنده این است که چه راههایی برای دفاع از حق و حقوقم وجود دارد و مخفی کردن اختلاف بین مالک زمین و سازنده، مصادق غش در معامله میباشد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال جزئی نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید تک تک ابعاد آن را بررسی کرد و بعد به یک جواب قطعی رسید رویت اسناد و مدارک الزامی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد